Bagaimana Ibu Mengandung Nak Minum Air Kangen?


Bagaimana Ibu Mengandung Nak Minum Air Kangen?
Jawapan:
 1. Minum seperti biasa. Perspektif mudah jika boleh minum air zam-zam, boleh lah minum air kangen.
 2. Berapa sukatan? 2-3 liter setiap hari sudah cukup.
 3. PH berapa? Jika belum pernah minum, mulakan dengan dengan pH 8.0 sebanyak 10 liter. Jika ok, teruskan pH 9.0 sebanyak 10 liter. Jika ok, teruskan dengan pH 9.5 secara berterusan.
 4. Kalau saya minum air kangen pH 8.5 sahaja semasa mengandung dan sepanjang hayat saya? Boleh insyallah. No problem.
 5. Apa benefit amal minum air kangen semasa mengandung dan selepas bersalin? Berdasarkan testimoni customer kami: mudah bersalin, kulit anak yang baru lahir cantik, dan susu ibu yang banyak. Itu respond customer kami sahaja. Yang pasti kangen water bukan ubat! Tidak boleh pandai-pandai mengaku sebagai ubat. Itu polisi kita.
 6. Apa beza kangen water dengan air zam-zam? Air Zam-zam adalah semulajadi yang dicipta oleh Allah di bumi tanah suci Makkah. Dan lebih hebat dari air kangen!! Air kangen daripada mesin ciptaan Jepun.
 7. Bagaimana cara terbaik nak cari air kangen? Boleh install mesin kangen dari kami atau pemilik mesin yang ada ID atau lesen niaga dari syarikat Enagic, Jepun.
 8. Bolehkah air kangen dipanas untuk buat susu baby? Boleh, tiada masalah.
 9. Untuk susu baby, pH berapa? PH 7.0 iaitu clean water seperti air tapisan biasa. Begitu juga nak makan ubat, disyorkan guna pH 7.0.
 10. Ada pendapat cakap... guna pH 8.5 untuk susu baby? Pun boleh ... tiada mudarat apa-apa.
 11. Untuk pasangan yang belum dapat zuriat disyorkan amal minum air kangen terutama isteri. Apa justifikasinya tuan? Jawapan mudah... lazimnya pasangan ini stress setelah bertahun kahwin belum ada zuriat!! Pasti dalam badan berasid. Nak zuriat kena tenang dan badan neutral kurang lebih pH 7.0 seperti bayi dilahirkan. Sebaik-baiknya amal minum air zam-zam, tapi di Malaysia stok tak ada!!
 12. Bolehkah air kangen diruqyahkan untuk dijadikan air selusuh? Boleh insyaallah. Air kangen hanya medium rawatan dan kita berdoa kepada Allah secara direct.
 13. Berminat nak memiliki mesin kangen?  Amat disyorkan untuk penjagaan kesihatan jangka panjang sekurang-kurangnya 20 tahun untuk satu unit mesin.
Sedikit pantun dari saya:

Pisang emas pisang restali
Ditanam orang gigih sekali
Air kangen unik tak terperi
Ibu mengandung pasti tercari.

Orang kaya suka menabung
Pasti menyimpan sebelum berbelanja
Tahniah ibu-ibu mengandung 
Moga2 selamat melahirkan zuriat yang waja.

dRSalam
Sepang, Selangor
011-20979928

Change your water, change your life.Comments

Popular Posts