Tahun 2020 Adalah Tahun Terbaik Dalam Sejarah KMS Wellness Centre

  1. Tahun 2020 bisnes kami sudah berusia 5 tahun. Bermula tahun 2016 secara kecil-kecilan. Masih kekal relevan dan mula dikenali oleh masyarakat setempat.
  2. Memiliki rakan bisnes yang kuat dari dalam negara seperti TopGun Shah Alam Selangor dan Top Performer Bukit Jelutong dan rangkaian seluruh Malaysia, Indonesia, Singapura, Kampuchea dan Dubai. Enagic dari Jepun mempunyai rangkaian seluruh dunia.
  3. Penduduk tempatan mula menyedari kehadiran galakkan install mesin kangen oleh mereka yang amat mementingkan kesihatan daripada kekayaan kereta besar semata-mata.
  4. Memiliki blog khas untuk bisnes kangen yang memfokuskan disiplin kesihatan holistik dan peluang menjana pendapatan secara santai dan suka membantu orang sakit.
  5. Memiliki premis perniagaan sendiri di Bandar Baru Salak Tinggi dan di dalamnya ada pusat latihan keusahawanan sendiri yang baru diubahsuai semula. Usahawan lain pun boleh sewa dewan seminar ini jika ada masa kekosongan. Boleh memuatkan 20 peserta.
  6. Di sini juga ada perkhidmatan servis deep cleaning mesin kangen dengan kos yang berpatutan. Boleh contact Syafiq 019-4577765 untuk urusan berkenaan.
  7. Pakar dalam membuat home demo kebaikan air kangen. Staf yang berpengalaman dalam membuat home demo. Boleh menjemput staf kami untuk membuat home demo jika berminat untuk memiliki mesin yang canggih ini.
  8. Kami banyak membuat kebajikan membantu pusat OKU, pesakit gout, migrain, kencing manis, masalah jantung tersumbat,  masalah kolesterol dan pesakit yang terkena sihir.
  9. Selain mesin kangen dan servis deep cleaning...produk Ukon juga dijual di sini.


CHANGE YOUR WATER
CHANGE YOUR LIFE.

Comments

Popular Posts