Soalan Lazimnya: Kenapa Mahal Sangat Mesin Kangen Water?


Jawapan Ikhlas:
 1. Mesin kangen bukan penapis air seperti yang ada di pasaran TETAPI ia adalah mesin yang canggih. Contoh analogi, amat berbeza mesin memproses kopi dengan penapis kopi!! Harga tentu berbeza kan?
 2. Mesin kangen adalah produk internasional diiktiraf ISO di negara-negara maju termasuk USA, UK, Jepun dan termasuk Malaysia, Singapura, Indonesia. Bukan produk baru jika di negara Jepun... dah lebih 40 tahun di Jepun.
 3. Menghasilkan 5 jenis air yang berkualiti tinggi dengan pelbagai guna dan fungsi. Jika penapis air hanya boleh menghasilkan 1 jenis air sahaja. Nak tahu cuba google search atau datang jumpa kami untuk penerangan lanjut.
 4. Mesin ini boleh menghasilkan air yang mempunyai micro cluster 1/3 lebih halus daripada air tapis biasa!! Tak percaya? Nak tahu cuba google search atau datang jumpa kami untuk penerangan lanjut.
 5. Usianya boleh tahan lebih 15-20 tahun jika dijaga dengan baik dan manfaatkan.
 6. Mesin yang boleh menjana income jika membeli secara formal daripada kami atau agent resmi yang memiliki id daripada Syarikat Enagic. Bukan membeli secara haram atau illegal!!
 7.  Tool yang boleh digunakan untuk bersedekah air sihat untuk orang sihat dan orang sakit. 99 peratus masyarakat tidak akan menolak untuk menerima pemberian hadiah ini. Ini berdasarkan pengalaman sendiri.
 8. Jangan pandang kepada harga tetapi pandanglah dari sudut valuenya. Orang miskin pun akan berlumba-lumba memilikinya apabila mereka sudah berpengalaman meminumnya. 
 9. Berdasarkan pengalaman saya selama 5 tahun memiliki mesin ini (2016-2020) https://www.kangenklia.com/ , apabila memiliki mesin ini terutama mesin K8 atau SD501 dan meminumnya secara istiqamah, insya allah jimat kos rawatan kesihatan sekeluarga. Kurang pergi ke klinik dan hospital sebab jarang-jarang sakit!! Tak percaya? Cuba tanya orang yang memilikinya lebih setahun. Isteri saya ada klinik sendiri, tetapi sejak memiliki mesin ini, alhamdulillah kami sentiasa sihat dengan izin Allah dan kurang mengambil ubat kecuali sekali-sekala. Bestkan?? Untuk staf klinik kami pun sediakan mesin kangen untuk menikmati air kangen... https://www.facebook.com/medikliniksyifa
 10. Jika anda masih ragu-ragu apa yang saya tulis ini... cuba tanya kepada 10 bekas pesakit kanser atau gout atau pesakit jantung yang memiliki mesin kangen seperti mesin K8 atau SD501.
 11. Ingat... air kangen bukanlah ubat tetapi ia hanya membantu mempercepatkan kesembuhan penyakit!!
dRSalam
011-20979928

#kangenwatermalaysia
#pesakitkanser
#masalahgout
#installmesin
#kamiprihatinkesihatananda


Comments

Popular Posts