Tips Law of Attraction Install Mesin Kangen

Hukum Tarikan adalah undang-undang yang paling kuat di alam semesta. Sama seperti graviti, ia selalu berlaku dan sentiasa bergerak. Ia berfungsi dalam hidup anda pada masa ini. Anda sentiasa dalam keadaan ciptaan. Anda mencipta realiti anda dalam setiap saat setiap hari. Anda mencipta masa depan anda dengan setiap pemikiran: secara sedar atau tidak sedar. Anda tidak boleh berehat sebentar dan memutuskan untuk tidak membuatnya kerana penciptaan tidak akan berhenti.

  1. Prinsip: Jika anda terus fokus pada perkara baik dan positif dalam hidup anda, anda akan menarik lebih banyak perkara positif dan positif ke dalam hidup anda. Sekiranya anda tertumpu pada kekurangan dan negatif, maka itulah yang akan menarik perhatian anda dalam hidup anda.
  2. Mencari Pengalaman: Selalu minum air kangen 3-4 liter setiap hari sebelum memilikinya. Terima kasih banyak2 kepada rakan yang share air kepada anda secara ikhlas. Rasai dulu keunikan airnya untuk kesegaran tubuh anda dan family anda.
  3. Impian Besar Memilki Mesin Kangen: Jangan menapis impian atau visi anda dengan praktikal dan kebarangkalian.  Anda tidak perlu mengetahui setiap langkah yang akan diambil untuk mencapai matlamat anda.  Tentukan saja apa yang anda mahukan.  Ketahuilah bahawa anda layak mendapatkannya. Percayalah anda boleh memilikinya, kemudian lepaskan, dan lepaskan.
  4. Majlis Ilmu: Hadir beberapa kali event mingguan demo kangen. Sekurang-kurangnya 10 kali jika anda tiada modal untuk memilikinya. Insyallah Tuhan akan memberi jalan yang terbaik untuk memilikinya.
  5. Prinsip: Hutang menarik lebih banyak hutang, simpanan menarik lebih banyak wang. Gunakan wang simpanan untuk memiliki mesin kangen. Kongsikan simpanan anda dan pasangan untuk memiliki mesin. Jika anda berbuat demikian, saya yakin keluarga anda memang mantap.
  6. Jauhkan dari orang yang cuba memperkecilkan cita-cita anda.  Orang kecil selalu melakukan itu, tetapi orang yang sangat hebat membuat anda merasakan bahawa anda juga boleh menjadi hebat.

dRSalam
011-20979928

#kangenwatermalaysia
#mencariorangjujur
#prihatinmasyarakat
#pelangganprihatin


Comments

Popular Posts