Penagihan Dadah dan Air Kangen Sebagai Penawar? - Pendapat Pribadi


Assalaamualaikum. Apa khabar pembaca blog saya? Semoga Allah memberi keberkatan hidup dan sejahtera. Pagi ini sedang menonton video zoom oleh pihak Pengasih... https://www.facebook.com/154567944558978/videos/563042164330252/
Tiba-tiba timbul idea nak syorkan Pusat Pemulihan Dadah memiliki mesin kangen SD 501 dan K8. Kenapa mesin ini? (Pendapat pribadi ye...):
 1. Mesin yang boleh menghasilkan pelbagai jenis kualiti air yang berbeza. Untuk diminum dan untuk anti septik.
 2. Menggantikan air minuman berkarbonat yang amat berbahaya untuk kesihatan dan pesakit kencing manis.
 3. Air mengawal suhu badan yang lebih berkualiti. Walaupun kurus kering, insyaallah akan pulih semula.
 4. Kekurangan air merupakan punca penyakit. Insyaallah dengan air kangen, lazimnya pengguna amat suka minum air sihat ini dengan kuantiti yang banyak.
 5. Membantu pesakit-pesakit ketagihan dadah agar mudah tidur di waktu malam. Lazimnya penagih dadah sukar tidur malam!!
 6. Insyaallah kulit penagih dadah akan beransur pulih terutama yang kena kencing manis.
 7. Dapat mengurangkan ketagihan dadah dan ketagihan tembakau rokok.
 8. Lebih bertenaga untuk mereka yang minum air kangen 3-4 liter setiap hari. Sebelum ini biasanya penagih dadah ambil dadah kononnya untuk lebih bertenaga!!
 9. Pusat pemulihan dadah sendiri dapat mengurangkan kos rawatan pesakit-pesakit ke klinik dan hospital. Percaya tak? Kalau belum percaya, cuba survey lagi dalam internet atau tanya mereka yang memiliki mesin kangen!! ha..ha
 10. Jika berjaya memiliki mesin kangen dan terbukti banyak manfaatnya... pusat pemulihan juga boleh menjadi rakan bisnes kangen global untuk menjana pendapatan. Kalau install mesin di bawah KMS Wellness amat dialu-alukan. Ha..ha!!
 11. Sesetengan pusat rawatan komplimentari menggunakan air kelapa hijau untuk merawat ketagihan dadah. Tetapi mesin kangen boleh mengeluarkan air kangen pH 8.5, pH 9.0, pH 9.5 dan pH 11.5 untuk menghilangkan ketagihan dadah.
#penagihandadah
#alternatifrawatdadah
#kangenwatermalaysia

Comments

Popular Posts