Aplikasi Law of Attraction dalam Bisnes Kangen

dRSalam
011-20979928
 1. FOKUS. Senarai prospek yang berminat memiliki mesin kangen water dengan jujur untuk membantu kesihatan mereka. Sekurang-kurangnya 100 new customer.
 2. SENTIASA CERIA DAN CERGAS. Anda dan family menjadi 100% user kangen water. Tidak gendut dan sentiasa sihat dan cergas.
 3. ALWAYS A STEP AHEAD. Hari-hari demo kebaikan air sihat yang berasaskan teknologi canggih ini.
 4. ISTIQAMAH. Weekly Kangen Preview dibuat setiap minggu dengan bersemangat walaupun seorang diri.
 5. TINDAKAN PRO AKTIF. Setiap hari share air sihat kepada 1 customer baru dan catat dalam buku.
 6. SIFU. Selalu bawa prospek ke event seperti seminar bisnes kangen dengan niat untuk membantu kefahaman gaya hidup sihat.
 7. PATAS BERTINDAK. Delete kawan negatif. Cari rakan baru yg positif.
 8. PERASAAN GEMBIRA. Betul2 rasa gembira dengan bisnes kangen.
 9. MENGHARGAI. Berterima kasih kepada yang telah memiliki masin kangen. Bantu dan bimbing mereka cara guna mesin ini dengan maksima manfaatnya.
 10. SUASANA GEMBIRA. Elakkan berhutang dan memberi hutang untuk install mesin demi suasana ceria dan gembira.
 11. CELEBRATION. Raikan kejayaan diri dan group sale berjaya install mesin kangen hari ini.
 12. PERSEPSI POSITIF. Pandang secara positif terhadap customer. Lihat potensi dan jaga emosi gembira.
 13. RAHMAT. Bisnes dengan penuh kasih sayang.
 14. ISTIQAMAH BERFIKIR POSTIF. Fikir dan sentiasa berfikir maju bisnes sehingga masuk ke dalam hati. Jaga emosi positif. 
 15. BUKTIKAN KEJAYAAN. Catat kejayaan demi kejayaan bisnes kangen dalam jurnal blog kangenklia.com.
 16. FOKUS APA YANG DIINGINKAN. Selalu fikir apa yang anda inginkan dalam bisnes kangen. Contoh seperti gaya hidup sihat, tenang fikiran, mengembirakan orang sakit, menjadi kaya dengan wang yang banyak tanpa hutang.
 17. BERASA BAHAGIA SELALU. Tanamkan perasaan bahagia apabila bersedekah air kangen kepada pesakit terutama pesakit kanser, gout, migrain dan masalah jantung. Ajar cara minum yang betul. Bantu mereka miliki mesin.
 18. FOKUS PELANGGAN. Lazimnya yang akan memiliki mesin ini dari kalangan customer yang baru kenal kita. Fokus kepada yang berminat dulu!! Tak perlu fokus kepada jiran atau family atau kawan rapat. Biasanya mereka akan membeli di kemudian hari apabila sakit datang. Maafkan mereka!!
 19. BILIK BERSIH. Bersihkan dalam dan halaman rumah. Rezeki baik akan datang apabila rumah anda dalam keadaan baik. Singkir barang2 yang tak digunakan lagi lebih setahun.
 20. STAF RAJIN KERJA. Pastikan staf anda tidak bermain game dalam hp dalam premis kedai anda semasa bekerja. Biar mereka sentiasa membuat sesuatu yang bermanfaat seperti mengelap cermin, cuci sampah, membaca buku, mencatat rekod customer.
 21. GAMBAR MESIN. Hiasi dinding premis kedai dengan gambar mesin ioniser water yang indah dan nenarik.

Always A Step Ahead

Comments

Popular Posts