Servis Deep Cleaning di Pendang Kedah

dRSalam
011-20979928

Apa yang paling gembira dalam hidup saya dalam bisnes kangen ialah pasang mesin kangen di rumah ibu. Hadiah yang paling baik ialah air untuk diminum. Apatah lagi mesin yang menghasilkan air sihat. Semua orang minum. Ibu minum. Abang minum. Kakak minum. Ahli keluarga minum. Jiran yang tahu akan refill air di rumah ibu.

Servis deep cleaning setiap 6 bulan sekali. Air fresh. Syoknya bila minum air yang terbaik. Ibu sihat kita pun gembira.

Pesanan tambahan:

  1. Ibu dan ayah wajib dijaga. Rancang bila nak balik ziarah ibu bapa, bukan tunggu masa free.
  2. Waktu ujian anak2 bila time pembahagian harta pusaka. Di ketika itulah dapat mengenal watak masing-masing. Wajib bertolak ansur dalam pembahagian harta. Rezeki Allah ada di mana2...
  3. Elakkan dan jauhi menggadai rumah ibu bapa atau rumah sendiri utk dijadikan modal bisnes. Perangai ini adalah mala petaka yg besar jika anda berbuat demikian.
  4. Cuba tunaikan hajat ibu bapa terutama diusia 70an dan 80an. Maafkan mereka jika mereka terlalu emosi dengan anak-anak. Pada masa itu mereka suka didampingi dan berbual2 dengan mereka. Mereka suka tinggal di rumah sendiri yang banyak kenangan manis.
  5. Ikhtiar memasang mesin kangen di rumah ibu bapa. Insyallah rezeki ketenangan akan ada dalam diri dan pasangan anda. Ini yang saya alami sekarang. Jangan takut tak cukup duit. Rezeki wang akan disusuli kemudian. 


Change your water
Change your life.

Comments

Popular Posts