Hari Ini Close Mesin K8 dan Memiliki Ukon Sigma

Alhamdulillah petang hari ini pergi ke HQ Enagic di Mid Valley Kuala Lumpur. Ambil satu mesin K8 dan Ukon Sigma.

Pergi solo sahaja... biasanya Syafiq sahaja ke sana. Tapi sekarang dia ada di Madinah dan Makkah menunaikan umrah dan ziarah.

Saya syorkan, anda cuba berniat untuk memiliki mesin K8. Nampak mahal, hakikatnya murah!! Kalau pandai boleh dapat free shj... Insyallah. Ada caranya.

Sahabat saya ini Encik Arip pengusaha pokok Tin dan lain-lain benih pokok telah memilikinya hari ini setelah melihat full demo kebaikan air kangen, minum sendiri air ini bersama family. Google search dan tanya ramai orang. Ramai yg memberi jawapan positif dan bagus mesinnya.


Tips hari ini... kalau anda berminat nak memiliki mesin ioniser ini... datanglah ke premis kedai kami dengan pasangan anda. Faham betul2 kebaikan mesin ini. Atau jemput team kami buat full demo dan tanya apa saja sampai puas hati.

Nak best lagi, cuba study testimoni dalam negara dan luar negara dalam youtube atau blog atau fb. Atau dalam jurnal antarabangsa. Dah banyak kajian dibuat.

dRSalam
011-20979928Change your water, change your life.


Comments

  1. Alhamdulillah. Seronok bantu orang sakit menjadi sihat. Rasa nikmat bila dapat tolong orang yg betul2 memerlukan perundingan gaya hidup sihat.

    Terima kasih tuan. Tuan dari mana ye?

    ReplyDelete

Post a comment

Popular Posts