Wellness Business Marketing

Kami sedang mencari leader bisnis yang positif, kreatif dan pro aktif. Berjiwa besar dan tahan diuji. Jujur dan ikhlas. Berminat menjadi jutawan muda yang banyak menyumbang kebajikan kepada masyarakat.

Suka bersikap positif. Bercakap yang baik-baik dan tidak ego tinggi. Boleh bekerja berpasukan atau team work. Sopan dan berbudi. Sabar untuk kaya. Bersedia untuk hadir latihan kepimpinan dari masa ke semasa yg dianjurkan oleh team Enagic, Top Gun dan lain-lain.

Hanya bermodalkan meluangkan masa 60 minit setiap minggu dengan menghadiri Weekly Kangen Preview di beberapa lokasi terpilih... Anda boleh join group kami.
NOTA PENTING: Kami syorkankan sesiapa sahaja berminat nak jemput wakil group kami buat home demo tentang kebaikan air sihat terbaik selepas air zam-zam... boleh jemput kami. Percuma dan tiada bayaran apa-apa. Ini sebahagian agenda education kesihatan kami untuk family dan anak-anak elak air berkarbonat dgn gula yg tinggi menyebabkan kencing manis dan gout.

Anda boleh sediakan juga apa sahaja air putih untuk kami test dari segi anti oksida, micro cluster dan alkaline secara santifik. Anda boleh bertanya apa sahaja berkaitan kangen water dan mesin ... kami akan memberi jawapan yang terbaik insyallah. 

Boleh jemput pasangan anda, anak-anak, kawan-kawan, jiran terdekat dan sapa sahaja yang anda ingin jemput demi menjaga kesihatan bersama.

Jika nak install mesin... juga amat dialu-alukan. Kami akan tunjukkan juga cara nak dapat mesin itu secara PERCUMA.

Call atau Whatsapp:
011-2097 9928 (Salam)
019-45777 65 (Syafiq)
018-77577 27 (Faiz)
012-3161965 (Anuar)
012-268 9284 (Ghazali)

#gaya-hidup-sihat
#home-demo
#kangenwaterMalaysia
#kangenwaterSelangor
#kangenwaterCyberjaya
#kangenwaterPutrajaya
#kangenwaterSepang
#kangenwaterNilai


Change your water, Change your life.

Comments

Popular Posts