Singapore Kangen SeminarUlang Siar .Salam ambil peluang utk hadir secara percuma Di Singapore Kangen Seminar pada 24 Nov 2019 Ahad ini.
Buka minda anda utk mendapat ilmu kesihatan Air Teknologi Jepun terbaik dunia yg sangat berguna dan berkualiti utk Diet Air Kesihatan.

Mengapa teknologi Jepun dapat menghasilkan teknologi natural  ionizer water paling berkualiti di dunia berbanding teknologi Barat .

Pada fikiran saya hanyalah kerana satu faktor iaitu BOM ATOM .

JEPUN adalah satu satu nya negara dlm dunia yg dibom dgn Nuklear (Atom)

Akibat pengeboman Atom pada 1945 Jepun Amat menderita kesan dari radioaktif yg menyebabkan alam dan udara  tercemar dgn kesan radioaktif termasuklah sumbe air.

Saintis dan jurutera mereka bekerja keras utk memulih dan mendapat sumber air yg berkualiti sehinggakan Saintis mereka mengambil sample sample air yg dianggap Ajaib di dunia seperti Air Zam Zam di Mekah,air berhidrogen aktif antioksida alkaline di Mexico,France ,German,pakistan,dan Okinawa sendiri.

Jepun sudah lama berjaya menghasilkan teknologi air ionizer ni iatu hampir hampir 70 tahun tetapi hanya utk industri dan hospital,

Pada tahun 1974 baru lah machine kangen bersaize kecil utk isi rumah dicipta itupun utk kegunaan dlm negara Jepun Sahaja.

Dari tahun 1974 hingga 2003 iaitu hampir 30 tahun kemudian baru lah Company Enagic Inc Japan ini memperkenalkan teknologi Air Ionizer Mereka pada Dunia iaitu melalui USA 🇺🇸.

Fikir fikirkan dan ambil peluang utk hadir ke seminar Ilmu Air utk kesihatan teknologi jepun ini utk kita faham dan dapat mengamalkannya.

Terutamanya yg berada di singapore dan Johor.

Tq cg zidi

Comments

Popular Posts