Kangen Sana-sini

Bro Din buat deep cleaning mesin Bro Riduan yg dah cukup setahun hari ni. 

di bawah ni saya minta dia kongsi apa yang dia dpt selama setahun menggunakan kangen mesin berbanding mesin coway yg sebelum ni dia guna . 


Alhamdulillah! Selama setahun dah lama Tak ambik ubat , Kalu demam2/flu just minun kangen Saja. Masalah Gastric/sakit perut bila makan pedas pun dah hilang . Anak/isteri pun lama Tak makan ubat, asbab minum kangen dgn Izin Allah . *Yang paling best Dapat membantu 30 keluarga mimiliki mesin  /spread benefit kangen water kepada mereka *. Semoga mereka mendapat manfaat maksimum kangen water dan bertambah sihat asbab kangen water . Misi seterusnya nak menkangenkan semua rakyat Malaysia minun kangen . Aamin . Dulu buat pelaburan yang Salah pilih water filter , now pelaburan yang Betul .

- bro Riduan 4A-NOTA PENTING: Kami syorkankan sesiapa sahaja berminat nak jemput wakil group kami buat home demo tentang kebaikan air sihat terbaik selepas air zam-zam... boleh jemput kami. Percuma dan tiada bayaran apa-apa. Ini sebahagian agenda education kesihatan kami untuk family dan anak-anak elak air berkarbonat dgn gula yg tinggi menyebabkan kencing manis dan gout.

Anda boleh sediakan juga apa sahaja air putih untuk kami test dari segi anti oksida, micro cluster dan alkaline secara santifik. Anda boleh bertanya apa sahaja berkaitan kangen water dan mesin ... kami akan memberi jawapan yang terbaik insyallah. 

Boleh jemput pasangan anda, anak-anak, kawan-kawan, jiran terdekat dan sapa sahaja yang anda ingin jemput demi menjaga kesihatan bersama.

Jika nak install mesin... juga amat dialu-alukan. Kami akan tunjukkan juga cara nak dapat mesin itu secara PERCUMA.

Call atau Whatsapp:
011-2097 9928 (Salam)
019-45777 65 (Syafiq)
018-77577 27 (Faiz)
012-3161965 (Anuar)
012-268 9284 (Ghazali)

#gaya-hidup-sihat
#home-demo
#kangenwaterMalaysia
#kangenwaterSelangor
#kangenwaterCyberjaya
#kangenwaterPutrajaya
#kangenwaterSepang
#kangenwaterNilai


Change your water, Change your life.


Comments

Popular Posts