Jom Bina Bisnes Dengan Suka Bersedekah

Kenapa seronoknya apabila kita memiliki mesin kangen K8 atau SD501?

1. Semua ahli keluarga minum air fresh kangen water yang tinggi anti oksida sehingga -ORP 800 dan -ORP1200. User 100%.
2. Pengalaman saya selama 4 tahun memiliki memiliki mesin kangen... sedekah air kangen semua orang terima dan tidak menolaknya. Lubuk buat pahala sedekah.
3. Hari-hari bersedekah kepada new customer. Sebulan dapat 30 new customer baru sekurang-kurangnya 5% akan membeli mesin nanti jika mereka yakin dan dapat saranan testimoni dari pihak ketiga. Marketing simple niat ikhlas nak tolong orang.
4. Bagaimana family kita sihat apabila bisnes kangen. Hari2 bersedekah air kangen dengan ikhlas... penyakit fizikal boleh sembuh dan penyakit hati pun boleh disembuh. Rawatan dengan bersedekah.
5. Bila kita tolong orang sakit sehingga sembuh, insyallah Allah tolong kita dan family menjadi lebih sihat dan tenang jiwa. Konsep ganjaran Tuhan.
6. Kebanyakan pemilik mesin kangen jarang ke klinik dan hospital sebab sihat sentiasa. Hanya sakit baru ke klinik dan hispital. Family kami ada klinik sendiri hampir 17 tahun. Saya tahu ramai yang memiliki mesin kangen dari saya, kurang pergi ke klinik.
7. Hakikatnya mesin kangen free sahaja jika kita tahu jalannya. Bahkan boleh menjana pendapatan pasif untuk kita.
8. Biasanya orang yang suka minum kangen water hatinya baik dan kurang sombong kecuali sedikit sahaja. Saya pun tak tahu kenapa ye?
9. Bisnes kangen tidaklah mudah tetapi simple!!! Share air kangen... demo untuk lihat sendiri kebaikan air terbaik dan hadir event. Biasanya apabila ada saranan daripada pihak ketiga... barulah mereka akan jumpa kita untuk membeli mesin K8 atau SD501.
10. Saya doakan anda yang membaca artikel ini... install satu mesin kangen K8 yang latest sekali di rumah atau di rumah ibu terutama jika ada penyakit kanser atau masalah kencing manis. Boleh contact saya secara personal atau buat temu janji di premis kedai kami di no 4, jalan seroja 6, taman seroja, bdr baru salak tinggi, sepang. Atau di mana2 restoran berdekatan KLIA Sepang.

dRSalam
011-2097 9928

CATATAN: Saya mencadangkan sapa-sapa berminat nak jemput wakil group kami buat home demo tentang kebaikan air yang terbaik... boleh jemput kami. Percuma dan tiada bayaran apa-apa. Anda boleh sediakan apa sahaja air putih untuk kami test dari segi anti oksida, micro cluster dan alkaline secara santifik. Anda boleh bertanya apa sahaja berkaitan kangen water dan mesin ... kami akan memberi jawapan yang terbaik insyallah. Boleh jemput pasangan anda, anak-anak, kawan-kawan, jiran terdekat dan sapa sahaja yang anda ingin jemput demi menjaga kesihatan bersama.

Call atau Whatsapp:
011-2097 9928 (Tuan Hj Salam)
019-45777 65 (Sifu Syafiq)
018-77577 27 (Tuan Faiz)
012-3161965 (Tuan Anuar)
012-268 9284 (Tuan Ghazali)

#gaya-hidup-sihat
#home-demo
#kangenwaterMalaysia
#kangenwaterSelangor
#kangenwaterCyberjaya
#kangenwaterPutrajaya
#kangenwaterSepang
#kangenwaterNilai
#kangenwaterDengkil
#kangenwaterBangi
#kangenwaterSingapura


#tolongorangsakit
#groupbisnessukasedekah
#sedekahhari2disyorkan
#keajaibansedekah
#mesinfree
#hatitenang
#mesinK8power
#bisnesorangkaya
#bisnesorangpencen
#bisnesorangmuda
#kanser
#goutpenyakitlelaki
#kencingmanissukaairgas
#mesinpercuma?

Comments

Popular Posts