10 SEBAB PERLU MEMILIKI MESIN KANGEN


Oleh: dRSalam
011-20979928

Bismillah dengan nama Allah aku mulai bicara ku hari ini.


PERTAMA: PANDANGAN DOKTOR PAKAR PERUBATAN.

Dr Hiromi Shinya, Profesor Pembedahan Perubatan Albert Einstein dan Ketua Unit Endoskopi di New York berkata: "Air sangat penting untuk kesihatan dan dengan meminum air yang baik tubuh badan dapat mengekalkan pH alkali yang optimum." Katanya lagi : "Air kangen merupakan air yang kaya dengan alkali (pH 8.5, pH 9.0 dan pH 9.5) dan merupakan minuman terbaik dari segi anti oksida dan proses detoksifikasi."KEDUA:  PANDANGAN DOKTOR PAKAR PERUBATAN.

Dr Horst Filtzer. Pakar Bedah Vaskular Lulusan Fakulti Perubatann Harvard berkata: "Pertama kali saya minum air kangen, saya dapat merasai sesuatu yang tidak pernah saya rasakan sebelum ini. Saya sangat menyukainya. Sepanjang saya menyelidik mengenai air kangen, konsep air berion dan sel badan yang bersifat alkali, saya menjadi lebih yakin bahawa produk ini benar-benar berguna untuk semua. Suatu produk yang harus ada pada seisi keluarga." "Secara pribadi, saya tidak ragu-ragu untuk menyatakan bahawa hidup saya benar-benar berubah dengan air kangen. Sebagai seorang pakar bedah, saya 100% mencadangkan air ini digunakan dalam kehidupan harian."KETIGA: GRED PERALATAN PERUBATAN TERBAIK.

Diiktiraf oleh kerajaan Jepun sebagai Medical Device. Mesin ini mempunyai plat yang dipasang secara individu menjadikannya mudah untuk diselenggarakan terutamanya untuk tujuan pembersihan.


KEEMPAT: MEMILIKI SIJIL ISO 9001 DAN 14001 DARI SEGI KUALITI  DAN ALAM SEKITAR.

Pengiktirafan ini amat sukar untuk diperolehi dan terpaksa melalui suatu  proses yang amat ketat dan teliti mengikut panduan International Standard of Organisation.


KELIMA: BENAR-BENAR MADE IN JAPAN

Memasang sendiri setiap bahagian ioniser tanpa membeli dari pembekal lain.


KEENAM: PRODUK INTERNATIONAL

KETUJUH: RAMAI TOKOH DUNIA MEMILIKINYA.
KELAPAN: MINUMAN TERBAIK UNTUK PESAKIT KANSER SELEPAS AIR ZAM-ZAM

KESEMBILAN: TESTIMONI YANG BANYAK DI PERINGKAT TEMPATAN DAN GLOBAL

Terlalu banyak testimoni pengguna kangen water di Malaysia dan luar negara. Namun ia bukan lah ubat...

KESEPULUH: MESIN DUIT BOLEH JANA WANG.

Nak tahu...? Boleh contact 011-2097 9928 atau 019-45777 65.


Terima kasih
dRSalam

CATATAN: Saya mencadangkan sapa-sapa berminat nak jemput wakil group kami buat home demo tentang kebaikan air yang terbaik... boleh jemput kami. Percuma dan tiada bayaran apa-apa. Anda boleh sediakan apa sahaja air putih untuk kami test dari segi anti oksida, micro cluster dan alkaline secara santifik. Anda boleh bertanya apa sahaja berkaitan kangen water dan mesin ... kami akan memberi jawapan yang terbaik insyallah. Boleh jemput pasangan anda, anak-anak, kawan-kawan, jiran terdekat dan sapa sahaja yang anda ingin jemput demi menjaga kesihatan bersama.

Call atau Whatsapp:
011-2097 9928 (dRSalam)
019-45777 65 (Sifu Syafiq)
018-77577 27 (Tuan Faiz)
012-3161965 (Tuan Anuar)
012-268 9284 (Tuan Ghazali)

#gaya-hidup-sihat
#home-demo
#kangenwaterMalaysia
#kangenwaterSelangor
#kangenwaterCyberjaya
#kangenwaterPutrajaya
#kangenwaterSepang
#kangenwaterNilai
#kangenwaterDengkil
#kangenwaterBangi


Comments

Popular Posts