Refleksi 100% User Kangen Water

Bismillahirrahmanirrahim.
Apa khabar sahabat-sahabat? Harapan kami semuanya sihat dengan menjadi pengguna air kangen 100% dengan izin Allah Taala. Air menjadi asbab untuk lebih sihat dan bertenaga.

Setelah saya mengguna air kangen sejak 4 tahun lalu (2016) hidup saya berubah setelah menggunakan kangen water 100%. Sekali sekala minum air tapis ... Biasalah. Hi..hi.

Bukan setakat itu... Kami share air kangen kpd tetamu yg datang, pesakit kencing manis, gout, gistrik, kanser, darah tinggi dan lain-lain. Tetapi kena ingat... kangen water bukan ubat dan bukan penyembuh semua penyakit.

Anda sudah ada mesin kangen? Kalau belum, boleh contact kami dan akan dipasang percuma dan buat servis cleaning secara percuma selama 2 tahun. Jangan risau...

Antara benefit lain... Untuk lelaki yang lemah tenaga batin boleh dibaiki terutama yang kencing manis. Bila kencing manis dapat dikurangkan, insyallah tenaga semakin pulih. Begitu juga orang kena gout...

Bagi wanita pula... Awet muda amat diutamakan dengan anti oksida yang tinggi. Bila minum direct dari mesin kangen... Anti oksida tinggi... -ORP 400 sehingga -ORP 1200.

Moga-moga tulisan bermanfaat kepada anda.

abdSalam
011-20979928
Salak Tinggi, Sepang.
Selangor.Comments

Popular Posts