Aplikasi Law of Attraction

Alhamdulillah lepas bulan puasa Ramadhan baru2 ini ada beberapa rakan yang baru kenal dan rakan lama nak beli beli mesin kangen. Syukur alhamdulillah... Saya pun tak sangka. Rezeki daripada Allah... Hanya kepada Allah kita mengharap.

Berita baik: Kenalan berkenaan seorang usahawan dan lepasan graduate kejuruteraan berminat nak membeli mesin kangen. Alhamdulillah. Dan seorang lagi doktor perubatan juga nak memilikinya dalam masa terdekat.

Pengalaman dan pemerhatian saya... Yang ramai membeli mesin kangen ialah adalah dari golongan jurutera. Mungkin mereka lebih terbuka dan berduit... Ha..ha!

Ada juga di kalangan doktor perubatan yang memilikinya tapi masih sedikit bilangannya. Saya amat respect jika doktor perubatan juga memiliki mesin kangen. Saya tahu ramai doktor perubatan yang skeptikal... Sebab isteri saya juga doktor perubatan yang memiliki klinik sendiri hampir 17 tahun lalu. Sekarang dia yang banyak membantu kami meneruskan usaha jihad ini demi kesihatan sejagat. Subhanallah...

Saya amat yakin dengan produk ini. Saya hanya tersenyum bila orang kata mesin mahal sikit. Saya percaya mereka belum tahu nilai tambahnya dan kelebihan mesin ini. Tak kenal, maka tak jatuh cinta... Ha..ha..ha.

Bagaimana nak membeli mesin ini? Mudah sahaja samada beli cash atau kad kredit tanpa interest untuk beberapa bank 24 bulan atau 36 bulan.

Berminat nak tahu lebih lanjut tentang keunikan kangen water dan mesinnya. Boleh contact saya sendiri 011-20979928 atau anak saya Syafiq 019-45777 65.

Kami bersedia membantu anda, boleh tanya apa shj tentang kangen water dan mesin kangen. Boleh buat temu janji dan jumpa di premis kedai kami di
No 4, jalan Seroja 6, taman Seroja, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor.

Aplikasi law of attraction:

#Kami amat yakin dengan mesin kangen setelah memiliki dan menjual mesin kangen lebih 3 tahun.

#Hari-hari kami share atau bersedekah kangen water hanya mengharap keredaan Allah. Sudah lebih 3000 botol kW kami share kepada ahli keluarga, jiran, sahabat, kenalan, orang sakit, ahli sukan dan lain-lain.

# Kami amat yakin ramai pelanggan tetap kami akan memiliki mesin SD 501 atau K8 dalam tempoh 3-5 tahun akan datang. Mereka akan membelinya bila ada rezeki tiba2 muncul atau ada pihak ketiga yang mencadangkannya. 

20/6/2019 = 16/Syawal/1440.

#kangenwatermalaysia
#mesink8
#mesinsd501
#kangenwatersepang
#gayahidupsihat

Comments

Popular Posts