June 30, 2019

Aktiviti Hari Ini

Terima kasih Bro Syafiq dan Bro Faiz... Sama2 gotong royong membersihkan di tingkat atas premis kedai KMS Wellness Centre.

Tingkat atas disewa oleh pengusaha pusat tusyen add math yg telah berusia lebih 4 tahun.

Harapan kami, KMS Wellness Centra bergerak memajukan komuniti sihat dan berpendidikan aras berfikir tinggi dan bijaksana.

#anakcerdasminda
#anakminumkangenwater
#projekkomuniti
#kangenwatersepang
#mesinK8
#mesinSD501

011-2097 9928

June 27, 2019

Apa yang menarik bisnes kangen?

Saya hanya guna ayat pendek sahaja:
1. Syok tolong orang sakit...
2. Saintifik demo...
3. Produk high qualiti...
4. Semua orang minum...
5. Sedekah kW tak ada orang yg tolak...

6. Ramai orang dah mula kenal...
7. Guna sendiri dan boleh jual mesin...
8. Orang yg positif suka meminumnya...
9. Tahu ilmu tentang air sihat dan air sakit...
10. Bisness family...
 






Aktiviti Hari Ini... Oleh Staf Kami


Baru lps tunjuk demo....pguna baru kawan uncle Vijaya

Faiz
018-775 7727

Servis Deep Cleaning






Deep cleaning di tmn seroja salak tinggi oleh Syafiq dan Faiz petang ini...

019-5477765 Syafiq
018-7757727 Faiz

June 25, 2019

Kongsi Pengalaman Pesakit

https://youtu.be/qggluCUn4Bo

Kencing manis, kanser usus dan stroke... kongsi pengalaman air berion kangen.

Refleksi 100% User Kangen Water

Bismillahirrahmanirrahim.
Apa khabar sahabat-sahabat? Harapan kami semuanya sihat dengan menjadi pengguna air kangen 100% dengan izin Allah Taala. Air menjadi asbab untuk lebih sihat dan bertenaga.

Setelah saya mengguna air kangen sejak 4 tahun lalu (2016) hidup saya berubah setelah menggunakan kangen water 100%. Sekali sekala minum air tapis ... Biasalah. Hi..hi.

Bukan setakat itu... Kami share air kangen kpd tetamu yg datang, pesakit kencing manis, gout, gistrik, kanser, darah tinggi dan lain-lain. Tetapi kena ingat... kangen water bukan ubat dan bukan penyembuh semua penyakit.

Anda sudah ada mesin kangen? Kalau belum, boleh contact kami dan akan dipasang percuma dan buat servis cleaning secara percuma selama 2 tahun. Jangan risau...

Antara benefit lain... Untuk lelaki yang lemah tenaga batin boleh dibaiki terutama yang kencing manis. Bila kencing manis dapat dikurangkan, insyallah tenaga semakin pulih. Begitu juga orang kena gout...

Bagi wanita pula... Awet muda amat diutamakan dengan anti oksida yang tinggi. Bila minum direct dari mesin kangen... Anti oksida tinggi... -ORP 400 sehingga -ORP 1200.

Moga-moga tulisan bermanfaat kepada anda.

abdSalam
011-20979928
Salak Tinggi, Sepang.
Selangor.



















June 24, 2019

Sedang Menunggu Bakal Pemilik Mesin Kangen

Alhamdulillah seronok memiliki mesin kangen. Banyak share air sihat utk pesakit2 kencing manis, gout, SLE, jantung tersumbat. 

Jarang orang menolak apabila kita sedekah air kangen...



SD 501 Mesin Kangen Paling Senior

Pemasangan percuma.

Servis Deep Cleaning percuma 2 tahun.

Kami sponser keahlian percuma.

Boleh menjadi rakan bisnes.

Kejujuran keutamaan kami.


RM 13 980


Contact: 011-20979928

019-4577765


kangenKLIA.com


Pernah Tengok Demo kW?

Pernah tengok demo kangen water?

Freee... Mai2. Insyallah setiap hari rabu malam khamis kita open kpd sapa2 shj yg ingin tahu tentang faedah kW dan mesinnya sekali. 


Boleh tanya apa shj...


011-20979928 Salam

019-4577765 Syafiq


Premis kedai kami:

No 4. Jln Seroja 6

Taman Seroja

Bdr baru Salak Tinggi

Sepang, Selangor.


kangenKLIA.com












June 21, 2019

Refleksi Minggu ini.... Mahal?

Sambil makan2 jamuan raya malam ini, terjumpa dengan sahabat dan jiran se-taman. Tiba2 tercerita tentang kangen water...

"Saya study pro dan kontra penapis A, B dan C melalui google dan youtube. Saya buat keputusan beli penapis B... sabab murah sikit, ada sejuk panas dan boleh bayar bulan2."

"Mesin kangen mahal... Ramai kawan2 buat tak peduli bila kawan saya sebut mesin kangen."

Esok saya ulaskan...





Ulasan:

# Mahal murah adalah subjektif... Bergantung persepi dan kepercayaan kita kpd produk kangen. Contoh, orang suka membaca buku akan melihat buku dengan harga berbaloi jika dia melihat nilai idea dalam buku itu. Tapi orang buta huruf melihat buku itu amat mahal walaupun harganya RM 10.00.

# Mesin kangen bukan penapis air yg hanya menghasilkan 1 jenis air sahaja iaitu air pH 7 sahaja spt penapis air lain. Ia adalah mesin kesihatan yg diiktiraf di Jepun sebagai medical device menghasilkan 5 jenis air. Iaitu air kangen utk diminum, air beauty, air anti septik, clean water dan strong alkali.

# Dapat lesen niaga mesin kangen seumur hidup jika beli melalui agen yang sah berdaftar. Memang boleh jana pendapatan full time atau sambilan shj.

# Dengan ada mesin kangen anda boleh share atau sedekah kpd ramai orang termasuk pesakit kronik spt gout atau kanser.


Segera ke hospital atau klinik jika batuk berterusan... Tanya kepada yang lebih arif spt doktor perubatan.




BATUK yang sukar diubati dan berterusan lebih tiga bulan adalah antara petanda utama paru-paru mengalami radang akibat jangkitan virus.

Dikenali sebagai bronkitis atau flu dada, penyakit berlaku kepada semua peringkat usia dan antara yang kerap ditemui dalam kalangan kanak-kanak dewasa.

Kira-kira lima peratus bronkitis membabitkan orang dewasa, manakala enam peratus kanak-kanak mengalaminya sekurang-kurangnya satu episod dalam setahun.

Pakar Pediatrik Sri Kota Specialist Medical Centre, Dr Diana Osman, berkata bronkitis berlaku apabila tiub bronkial yang membawa udara di dalam paru-paru mengalami jangkitan dan bengkak...

https://www.bharian.com.my/wanita/sihat/2018/12/514005/batuk-berterusan-petanda-bronkitis

Alternatif komplemantari:




Memo tambahan: Anda boleh juga kumor dengan kangen water pH 2.5 sebagai anti septik dan sedut kehidung spt mengambil wuduk juga.

Contact kami jika nak tahu lebih lanjut kenapa mesti beli mesin kangen: 
011-20979928/019-4577765















June 19, 2019

Aplikasi Law of Attraction

Alhamdulillah lepas bulan puasa Ramadhan baru2 ini ada beberapa rakan yang baru kenal dan rakan lama nak beli beli mesin kangen. Syukur alhamdulillah... Saya pun tak sangka. Rezeki daripada Allah... Hanya kepada Allah kita mengharap.

Berita baik: Kenalan berkenaan seorang usahawan dan lepasan graduate kejuruteraan berminat nak membeli mesin kangen. Alhamdulillah. Dan seorang lagi doktor perubatan juga nak memilikinya dalam masa terdekat.

Pengalaman dan pemerhatian saya... Yang ramai membeli mesin kangen ialah adalah dari golongan jurutera. Mungkin mereka lebih terbuka dan berduit... Ha..ha!

Ada juga di kalangan doktor perubatan yang memilikinya tapi masih sedikit bilangannya. Saya amat respect jika doktor perubatan juga memiliki mesin kangen. Saya tahu ramai doktor perubatan yang skeptikal... Sebab isteri saya juga doktor perubatan yang memiliki klinik sendiri hampir 17 tahun lalu. Sekarang dia yang banyak membantu kami meneruskan usaha jihad ini demi kesihatan sejagat. Subhanallah...

Saya amat yakin dengan produk ini. Saya hanya tersenyum bila orang kata mesin mahal sikit. Saya percaya mereka belum tahu nilai tambahnya dan kelebihan mesin ini. Tak kenal, maka tak jatuh cinta... Ha..ha..ha.

Bagaimana nak membeli mesin ini? Mudah sahaja samada beli cash atau kad kredit tanpa interest untuk beberapa bank 24 bulan atau 36 bulan.

Berminat nak tahu lebih lanjut tentang keunikan kangen water dan mesinnya. Boleh contact saya sendiri 011-20979928 atau anak saya Syafiq 019-45777 65.

Kami bersedia membantu anda, boleh tanya apa shj tentang kangen water dan mesin kangen. Boleh buat temu janji dan jumpa di premis kedai kami di
No 4, jalan Seroja 6, taman Seroja, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor.

Aplikasi law of attraction:

#Kami amat yakin dengan mesin kangen setelah memiliki dan menjual mesin kangen lebih 3 tahun.

#Hari-hari kami share atau bersedekah kangen water hanya mengharap keredaan Allah. Sudah lebih 3000 botol kW kami share kepada ahli keluarga, jiran, sahabat, kenalan, orang sakit, ahli sukan dan lain-lain.

# Kami amat yakin ramai pelanggan tetap kami akan memiliki mesin SD 501 atau K8 dalam tempoh 3-5 tahun akan datang. Mereka akan membelinya bila ada rezeki tiba2 muncul atau ada pihak ketiga yang mencadangkannya. 

20/6/2019 = 16/Syawal/1440.

#kangenwatermalaysia
#mesink8
#mesinsd501
#kangenwatersepang
#gayahidupsihat

Sifu Saiful Mualim Mula Bergerak ke Peringkat Internasional

BERITA RAKAN BISNES KAMI DARI SHAH ALAM

 *Alhamdulillah dapat berkongsi knowledge, demo, dan berkongsi air dng 2 org bznzmen dari Lebanon yg punya bznz dibeberapa negara. Tahniah scifu Edwan & sis Siti( berwaku2 setelah attend THRW) baru2 ni.*

*Setelah habis sesi dan setelah saya recommend utk memiliki machine mereka berkata 'done deal' dan insha Allah akan start pembelian dan explore bznz strategy x lama lagi.*

Sifu Saiful Mualim, Shah Alam


June 18, 2019

Waktu Terkini 2019







UKM dan Join Program Hari Kanser Wanita

Alhamdulillah saya dapat join forum berkaitan kanser sebagai ahli panel. Share idea dan info dari sudut pengalaman rawatan komplemantari spiritual dan menggunakan kangen water.

Air zam-zam yang terbaik untuk kanser. Alternatifnya boleh guna kangen water. Disyorkan pesakit kanser memiliki mesin K8 atau SD501.



https://www.bharian.com.my/wanita/keluarga/2018/03/399322/wanita-tua-berisiko-dapat-barah/amp

Contact kami jika nak tahu lebih lanjut kenapa mesti beli mesin kangen: 
011-20979928/019-4577765

#kanser
#hospitalpakar
#asidic
#kangenwater
#k8
#ruqyah


June 16, 2019

Info Batuk Berpanjangan

Segera ke hospital atau klinik jika batuk berterusan... Tanya kepada yang lebih arif spt doktor perubatan.




BATUK yang sukar diubati dan berterusan lebih tiga bulan adalah antara petanda utama paru-paru mengalami radang akibat jangkitan virus.

Dikenali sebagai bronkitis atau flu dada, penyakit berlaku kepada semua peringkat usia dan antara yang kerap ditemui dalam kalangan kanak-kanak dewasa.

Kira-kira lima peratus bronkitis membabitkan orang dewasa, manakala enam peratus kanak-kanak mengalaminya sekurang-kurangnya satu episod dalam setahun.

Pakar Pediatrik Sri Kota Specialist Medical Centre, Dr Diana Osman, berkata bronkitis berlaku apabila tiub bronkial yang membawa udara di dalam paru-paru mengalami jangkitan dan bengkak...

https://www.bharian.com.my/wanita/sihat/2018/12/514005/batuk-berterusan-petanda-bronkitis

Alternatif komplemantari:




Memo tambahan: Anda boleh juga kumor dengan kangen water pH 2.5 sebagai anti septik dan sedut kehidung spt mengambil wuduk juga.

Contact kami jika nak tahu lebih lanjut kenapa mesti beli mesin kangen: 
011-20979928/019-4577765