April 28, 2019

Demo Kangen Water kpd Pelajar UKM 27/4/2019

Alhamdulillah menerima tetamu daripada siswa-siswi Pusat Citra UKM untuk aktiviti Active Learning subjek LMCR1652. Mereka amat bergembira sekali bila diberi pendedahan berkaitan kesihatan dan gaya hidup. Seramai 20 orang dan diberi percuma setiap peserta 5 liter air kangen water dan makan tengahari di restoran Sukamari, Taman Seroja, Bandar Baru Salak Tinggi.

Terima kasih kpd Restoran Sukamari, kerana belanja minuman kepada peserta2 kami. Semoga Allah memberi kerberkatan @ kemakmuran rezeki dan kesihatan.

Sedikit Pantun:

Dari Bangi Singgah ke Sepang

Datang bersama dengan impian

Terima kasih kepada yang datang

Mudah-mudahan menjadi bekalan.



April 26, 2019

Law of Attraction Aplikasi

Dua mesin ini paling diminati... Jika anda berazam dan niat nak milikinya, sila save dlm hp anda. Insyallah satu hari nanti pasti dapat...😊

"Mahaaalnya...." Sebenarnya tak mahal tuan. Betul mahal jika tuan melihat ia sebagai penapis air spt yang tuan miliki sekarang. Harganya murah atau sederhana jika tuan melihatnya sebagai mesin perubatan yang tahan 20-25 tahun.

Harga berbaloi jika tuan melihat benefitnya... Antara contoh: menghasilkan 5 jenis air, boleh dapat ID atau lesen niaga, boleh jana wang semula, boleh bersedekah air dll. 

Dulu pun saya spt tuan... Skeptikal tentang harganya. Kini sudah berubah...


Berminat nak tahu lebih lanjut boleh contact

019-4577765 Syafiq 

011-2097 9928 Salam

April 25, 2019

Testimoni Thyroid

Just share dari Group Wasap kami...

#kangen water bukan ubat

Saya pada Jan 2015 tetiba ke thyroid. Bukan sebiji tetapi 3 biji sekali gus. Penyebab berlakunya thyroid kerana saya stress dengan penjaian master saya pada masa itu. 3 malam saya tak tidur dengan cukup sebab hendak hantar laporan thesis saya. Siap sahaja thesis dan di hantar, ke esokkan harinya saya nampak leher saya ada ketumbuhan 3 ketul besar. Bila saya buat rawatan di Sime Darby Subang Jaya Medical Center di sahkan thyroid. Ambil sampel dan sebagainya.


Sejak 2015 tahap kesihatan saya sangat teruk sehinggakan hampir setiap bulan saya MC. di tambah dengan insomnia + sinus + Kolestrol. Bill hospital tak perlu nak cakaplah. Bila 1 family sakit bill hospital memang melambung tinggi.


saya terpaksa operate Sinus di rongga hidung. Saya juga buat rawatan susulan di Sime Darby Medical Centre Park City selama setahun. Rawatan susulan saya setiap setahun bermula 2015, 2016 & 2017


Di pendekkan cerita. 2017 merupakan detik pengubah kepada kesihatan saya bila saya berjumpa dengan sepupu saya berkaitan Kangen. Dia bagi saya pinjam mesin selama 1 bulan bermula pertengahan Mei 2017 hingga Jun 2017. Tetapi saya tak dapat banyak perubahan dan tahap kesihatan saya tetap sama.


Sehinggalah satu hari Fendi yang jumpa saya dan terangkan kepada saya dengan betul dan bagi pinjam JR2 dia selama 2 minggu.


September 2017 saya beli mesin SD501 dan amalkan minum air Kangen pH9.5 selama satu tahun saya tak nampak sangat perubahan thyroid saya. 


2 dah hilang sebab saya banyak makan supplement 2015 - 2017 sebelum mesin kangen. 

1 masih kekal dan dah makin mengecil. 


Pada 30/12/2018 saya mendengar talk Anti Cancer di TPKC daripada Mr. John. Selepas memahami bagaimana air Kangen bertindak sejak 31/12/208 - sekarang saya mengamalkan minum air Kangen pH11.5 setiap hari. Sebelum saya beli mesin K8 pada 20/4/2019 setiap hari saya minum 2 liter di pejabat pH11.5


Keputusannya, kesihatan saya makin stabil. thyroid makin mengecil dan tak bengkak macam dulu lagi. Saya minum air Kangen sehari sekurangnya 3-4 liter. Selepas ada K8 ini saya dah tak bawa pH11.5 ke pejabat. Sebab molekul pH9.5 pun dah cukup memuaskan. Saya minum pH11.5 3 gelas setiap pagi selepas bangun tidur.


Sekarang saya masih merawat thyroid saya yang terakhir. Mudahan perkongsian saya mudah di fahami dan dapat membantu pesakit thyroid.


Sekian,

April 24, 2019

Demo kW Mingguan

Demo, demo dan demo. Itu lah antara faktor kekuatan kW. No demo no sale. Ramai yg belum faham tentang air sihat. 

Dulu kami tak faham mana air yang serasi utk kesihatan. Kami google search cari sapa yang boleh buat demo kW. Alhamdulillah dapat. Change your water, insyallah change your life.

Isteri ada klinik moden. Namun mesin kangen adalah kemestian kami miliki di rumah, di klinik dan di kedai kangen. Sudah memilikinya sejak 4 tahun... Bermula tahun 2016.

Bagusnya memiliki mesin. Kenapa? Anda sihat, family sihat dan boleh membantu orang kanser, gout, kencing manis dll. Kangen water bukan ubat tapi boleh membantu utk sihat.

Anda nak tahu lebih lanjut tentang kW dan mesinnya? boleh contact anak saya Syafiq 019-635 77765 atau Salam Yusof 011-20979928.





April 23, 2019

Kangen Water - Miracle Health Water

Kangen Water - Miracle Healthy Water


Jom ambil tahu... Mungkin anda rasa tidak penting buat diri anda tapi sekurang-kurangnya dapat memberi manafaat pada mereka yg memerlukan di sekeliling anda.


10 Fakta Mengapa Perlu Minum air KANGEN WATER ?


Perkataan "Kangen" adalah perkataan Jepun yang bermaksud "Kembali Kepada Asal" PH asal manusia sejak lahir ialah beralkali, manakala kita selalu makan dan minum makanan berasid menyebabkan kesihatan mula terganggu.


1. Kangen Water Memiliki PH tinggi yaitu antara 8.5 - 9.5, membantu MENEUTRALKAN ASID dlm tubuh. Maka tubuh tidak perlu lagi menghasilkan lemak dan kolestrol yg berlebihan apabila asid meningkat dan membahayakan organ dalam.


2. Air Kangen yang segar memiliki Anti Oxidant lebih tinggi daripada beberapa kilo sayur dan buah-buahan. Ia MEREMAJAKAN dan MEMPERBAHARUI seluruh SEL tubuh manusia dan MENCERAHKAN KULIT.


3. Molekul air Kangen Water sangat kecil (Micro cluster) hingga mampu MENYERAP ke dlm SEL-SEL tubuh hanya dalam masa 10 SAAT selepas minum air Kangen. Molekulnya langsung diserap ke sel otak, organ-organ dan sel darah.


4. Kangen Water mampu MELARUTKAN LEMAK dan MINYAK yg ada di dalam darah dan yang menempel di dinding usus dibuang ketika pembuangan air besar dan kecil.


5. Kangen Water pH 9.5 mampu membantu tubuh utk mempunyai kemampuan SELFHEALING utk KESEMBUHAN sel. Selain diminum, terdapat BEAUTY WATER (pH 5.5) untuk PERAWATAN KULIT untuk wajah dan penyubur rambut.


6. Kangen Water pH 2.5 mempunyai kelebihan sebagai ANTI BAKTERIA terkuat melebihi alkohol utk luka terbuka, luka bakar, jerawat, eczema, psoriasis, bisul, hand sanitizer, pengganti obat kumur.


7. Kangen Water pH 11.5 satu-satunya air putih yg mampu MEMBERSIH sayuran, buah2an dan beras dari Pestisida juga unsur berbahaya lainnya yg melekat.


8. Mesin Kangen Water adalah satu-satunya Perangkat ionisasi air yg MENDAPAT REKOMENDASI dari KEMENTERIAN KESIHATAN serta PERSATUAN DOKTOR di JEPUN yg beranggotakan 6500 doktor ahli terbaik di dunia. Juga penerima SIJIL GOLD SEALED dari lembaga pengawasan air terbaik di Amerika Water Quality Association (WQA).


9. Mesin Kangen Water satu-satunya perangkat ion air 100% made in Japan yg tahan 15 -20 tahun.


10. Kangen Water digunakan oleh masyarakat di negara-NEGARA MAJU sejak 40 tahun lalu, bahkan menjadi minuman Celebrity Hollywood, USA dan Malaysia


11. Enagic Kangen Water adalah satu-satunya mesin di Malaysia yang mampu menghasilkan air pH serendah-rendah 2.5 dan pH setinggi-tinggi 11.5 melalui proses elektrolisis menggunakan platinum grade plate yang tebal dan besar, seterusnya menghasilkan air yang mempunyai ORP yang cukup bagus untuk kesihatan.


-KDK8-

April 21, 2019

Ramadhan@kW

💦💦💦💦

Kongsi Pengalaman Puasa Ramadhan @ kW:

Insyallah... Berdasarkan pengalaman lepas berkaitan puasa ramadhan:

#Perut kita tidak terlalu dahaga dan tidak terlalu lapar di siang hari apabila kita mengamalkan minum kW.

# Berbuka puasa dgn kW tidak akan kembung perut walaupun minum kW dgn kuantiti yg banyak.

# Jika ada mesin kW ... kita boleh bersedekah kW  dan orang tidak menolak pemberian kita.

Insyallah tahun ini, KMS Wellness Centre akan menyumbang kW utk majlis berbuka puasa dan   minuman semasa moreh utk beberapa surau terpilih.


https://kangenKLIA.com

April 12, 2019

Demo, demo dan demo

Terima kasih cikgu Azlina, suami dan anak kerana melihat sendiri kelebihan air kangen dibuktikan secara saintifik. Terima kasih bro Faiz staf kami kerana buat demo keunikan kW.

Beruntungnya orang Sepang, Nilai dan Banting. Boleh datang ke premis kedai kami melihat sendiri demo kW secara percuma, bahkan diberi lagi percuma 5 liter kW.

#kangenwatersepang

#demokangenwater

#percumakangenwater

#kejujuranbermuamalat


https://kangenKLIA.com





Sesi demo di tempat baru

Bagaimana mesin kangen water berfungsi 👆

April 09, 2019

Catatan Peserta KBS 10

_Some notes: *Dr Yasmeen Farouk Mohamed*, Pengasas Kumpulan Sokongan Pesakit Kanser ~ ditubuhkan sejak 2010._


✨💦✨💦✨💦✨💦✨👍😁


💦 dari *600* pesakit kanser di bawah program sokongan kumpulan beliau, pesakit kanser paling muda berumur *1 tahun 4 bulan.*


💦 *badan pesakit kanser* mempunyai *asid* yang tinggi!


💦 pesakit kanser memerlukan *makanan berALKALI*, *minuman berALKALI* & *keadaan yang berALKALI*.


💦 kunyit ( *Ukon* ) is *EXCELLENT*; kaya dengan *Anti Oxidants & Omega 3.*


💦 dlm bulan Mac 2019, menerima *10 kes* baru pesakit *kanser Tahap 4* yg berumur *30'an*!!! 😨


💦 Hospitals di 🇲🇾 melarang pesakit kanser dari makan buah-buahan yg tidak dikupas kulitnya, khuatir kesan racun serangga *pesticide*. 

_*Strong Kangen is the solution!*_ ✨👍👍👍 _insyaALLah._


💦 strong acid, *antiseptic pH 2.5* tersangat baik utk membantu *penyembuhan luka* pembedahan pesakit kanser.


💦 pesakit kanser dibawah kumpulan sokongan beliau membelanjakan *RM 100 - RM200 sebulan* utk membeli *lemon*, utk membuat “Air Alkali” bagi mendapatkan “Anti Oxidants”.


💦 Oleh itu, Dr Yasmeen *menggalakkan* “geng2 Kangen” utk mulai *fokus* kepada *Cancer Society* lantaran *Mesin Kangen* kita adalah satu produk yg amat *menakjubkan dan _spectacular_*; _”one machine can fit all”, ....insyaALLah!_ 

🌟🌟🌟🌟🌟✨💪💪👍😁


💥 *_Jom! Sahabat2 TG semua... kita sama2 mulai mencari and sharing info & air kpd pesakit2 kanser...*_  


_*Semoga ALLah berkati niat murni kita & mengabulkannya... aameen! X3  InsyaALLah 😊✨*_


💥 *_Dr. Kancho Kuninaka using Alkaline Water to lower down the acidity level of his patients.*_


_#KBS10_

_~ Catatan SNabilah AMalik_

April 06, 2019

Refleksi Seminar KBS 10 Hari Ini:

I D E A - H A R I INI: KBS 10 midValley KL:

# fokus kpd orang kaya yg sakit.

# penuhkan demo dlm kalender anda.

# dekati pesakit kanser... niat nak tolong.

# fokus @ follow up kpd yg berminat.

#  t-u-j-u-h kali follow up.

# cari jalan beli mesin K8 - upgrade.

# kangenKLIA.com.

# suka beri makan kepada kucing.

# beli k8 untuk ibu bapa.

# Ingat ID anda...

# Suami dan isteri kena gerak bersama dlm kW.

# Bawa pH tester dan batedin sebagai senjata ke mana saja.


abdulSalam hjYusof

6011 2097-9928


WAKU, WAKU dan WAKU...




KBS 10 DI MID VALLEY KL HARI INI

April 02, 2019

Cerita Healing Crisis

Salam hari ni saya nak sharing pengalaman seorang pemilik machine SD501 Saya.

Beliau dah pakai lebih kurang 8 bulan mengalami kuasa healling yg agak kuat iaitu pertama kali minum kaki bengkak dan rasa kebas tangan dan kaki.Healling ini berlanjutan agak lama dan selalu call saya tanya kenapa kaki bengkak dan rasa kebas tak hilang.saya cakap terus istiqamah minum.

Alhamdulillah semalam call saya beritahu rasa kebas dan bengkak kaki dah tak ada.

Selepas healling yg lama hilang healling yg baru timbul iaitu rasa sakit pada tulang belakang akibat pernah jatuh tangga zaman muda.

Risau dengan healling ini beliau pegi xtray dah doktor kata tak ada apa apa masalah pada tulanng belakang.

Begitu juga dgn rasa sakit pada bahagian kanan perut tak ada apa masalah cuma dr cakap gastrik.

InsyaAllah healling crisis ini mungkin mengambil tahap tahap tertentu sistem badan seseorang kerana kangen bukan ubat ia lebih kepada diet urltk proses detox proses penyembuhan secara natural.

InsyaAllah kita hanya berusaha Allah yg menentukan segala galanya.

👇👇👇👇👇


Berminat nak tahu tentang mesin SD501?

Just contact : 011-2097 9928 Salam Yusof