Perkongsian Pengalaman Menjaga Pesakit Stroke

Assalamualaikum w.b.t.,Tuan Dr Abdul Salam...

Ibu Saudara Isteri... Mak Cik Shaharom Bee Abdullah... 28hb Jan 2019...Usia kini menjangkau 81 tahun. Beliau menerima kurniaan Allah S.W.T... penyakit Stroke...Left Side...pada usia 80an.

Tindakan segera...pihak Paramedik Ambulan Hospital Serdang menyelamatkan ke Hospital Serdang pada 20hb Oktober 2018 mendapat rawatan di situ selama 4 hari.

Selepas beberapa ketika,  isteri saya cuba pula mendapatkan rawatan susulan untuknya di Hospital Tawakal Senior Nursing Home Jalan Pahang... mendapat perkhidmatan dan layanan memuaskan. 

Setelah sebulan  Mak Cik Shaharom meluahkan emosi personal yang tak stabil... kami segera membawa pulang walaupun Komplikasi URTI-URINE IMPACTION TREATMENT masih belum berjaya di atasi...Alhamdulillah katil seperti Hospital n Peralatan yang berkaitan telah kami usahakan membawa beliau pulang ke Seroja@11. Pada 25 hb November 2018.

๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ

Semenjak berada di Seroja@11... kami memberi KW Kangen Water..walaupun agak sukar pada bulan pertama di Seroja@11 untuk minum Air Kangen.

Ada kalanya Segelas Air Kangen mengambil masa selama hampir 2 jam untuk di habiskan๐Ÿ‘†๐Ÿถ๐Ÿ˜‡. Atas berkat Doa kepada Allah S.W.T. dan KW Air Kangen...Mak Cik Shaharom Bee berjaya meminum 5 ke 6 Gelas K8 Air Kangen setelah memiliki K8 semenjak pertengahan Januari 2019. ALHAMDULILAH kini beliau menikmati Air K8 bersama Ensure Gold.

Alhamdulillah, kami buat keputusan membeli mesin kangen K8.

๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ๐Ÿ’ฎ

Air KW pH 2.5... Beauty Water senantiasa di gunakan memandikan Mak Cik Shaharom Bee. Alhamdulilah... bersyukur atas kurniaan KW.


NOTA dari KMS Wellness Centre:

Sapa2 nak tahu confirm kisah benar ini, boleh contact Tuan Anuar dalam (BM atau BI)Tmn Seroja, BBST, Sepang, Selangor. 

Call/Message +60 12-316 1965


#kangenwaterbukanubat

#kmsWellnessCentre

#stroke

#k8


https://kangenKLIA.com



Comments

Popular Posts