Pasang K8 di Seremban Hari Ini


Alhamdulillah mesin kesihatan yg terbaik dipilih. Mesin kesihatan yg perlu dimiliki. Terima kasih dan tahniah kepada Prof Madya Dr Arip Kasmo bekas pensyarah Pusat Citra UKM Bangi yang berjaya memiliki mesin K8. Mesin yang menjadi idaman semua pemilik mesin kangen water.

Prof Madya Dr Arip terkenal sebagai penceramah bebas kini yang berfokus kepada Al-Quran dan Sains di Malaysia termasuk di Sabah, Sarawak dan Brunai. Pernah menjadi tetamu undangan Radio IKIM. Nak tanya sesuatu tentang keunikan air kangen dan mesinnya boleh juga contact PM Dr Arip: 0192628464 dan boleh dibeli di bawahnya.

Mengapa mesin K8? Produk terkini di kalangan produk Enagic.Mempunyai 8 plate yg boleh menghasilkan anti oksida paling tinggi iaitu -ORP 1200.

Kepada individu atau syarikat yang serius berminat memiliki mesin kesihatan untuk di rumah atau jabatan atau hotel atau hospital atau restoran atau kem tentera atau untuk wakaf kepada mana-mana institusi pendidikan terutama pusat OKU... boleh contact direct dengan kami:


019-457 7768 Syafiq

011-2097 9928 Salam

0192628464 Arip


Terima kasih

Change Your Water, Change Your Life


#kangenwatermalaysia

#kangenwatersaudiarabia

#kangenwaterjordan

#pasangmesinkangenwater

#kangenwaterpilotkapalterbang
Comments

Popular Posts