February 24, 2019

Panduan Guna kW Untuk Darah Tinggi

Assalamualaikum... Nak minta protokol utk sakit darah tinggi bagi wanita umur 60..berat badan lebih kurang 60kg.. Satu tahap tu masuk hospital sebab urat saraf di otak pecah... Nasib baik tak stroke... masa tu bacaan hampir 200...tapi baru seminggu yg lepas ni dah discharged bacaan under control sebab makan ubat 2 biji sehari... Nak mintak nasihat sifu2 di sini apakah resipi yang terbaik KW utk penyakit seperti ini?

Waalaikum slm wbt

🔰🔰🔰🔰🔰🔰

Kes macam ni kena minum kangen secara disiplin dan mesti minum fresh dari mesin ketika bacaan antioksida tggi. 

Protokol:

1. Habiskan Ph 11.5 minum  dlm 600ml sehari awal pagi dan malam sejam sebelum  tidur . Amalkan  40 hari

2. Habiskan Minum ph 9.5 2L sehari. 40 hari. 

💧💧💧💧💧💧💧💧💧💧

Catatan:

# Minum mesti ikut sukatan arahan hospital dan doktor untuk pesakit buah pinggang.

# Pesakit jantung kena ikut sukatan air yg ditetapkan oleh pihak klinik atau hospital.


No comments:

Post a Comment