Mesin Kangen Diluluskan Untuk Dijual di Malaysia

Kepada sahabat-sahabat yang dimuliakan, mesin kangen diluluskan oleh kerajaan Malaysia untuk dipasarkan di negara ini. Tak ada masalah... Memang diluluskan oleh SIRIM Malaysia. 

Di Jepun mesin ini sudah 44 tahun digunakan. Asalnya digunakan di hospital-hospital ... kemudian diinovasi supaya dapat digunakan di premis kediaman masing-masing.

KMS Wellness Centre sudah beroperasi sejak 2016 secara kecil-kecilan sehingga kini (masuk tahun ke-4) di No 4, Jalan Seroja 6, Taman Seroja, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang.

Berdasarkan pengalaman kami sebagai pengguna air kangen dan mesin kangen, banyak penyakit2 dapat dikawal. Alhamdulillah... Contoh, darah tinggi, kencing manis, gout, sembelit, migrain. Perlu diingatkan, air kangen bukan ubat ye...

Jika anda berminat nak tahu lebih lanjut, boleh contact kami:

011-2097 9928 Salam Yusof

019-457 7765 Syafiq Salam.

Atau terus ke premis perniagaan kami di No 4, Jalan Seroja 6, Taman Seroja, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang, Selangor.

INFO TAMBAHAN:

Mediklinik Syifa di Taman Seroja adalah klinik moden yang dimiliki oleh isteri saya sendiri. Kami menggunakan pendekatan saling lengkap-melengkapi. Ubat terus dimakan dan pilih air yang terbaik untuk diminum. Kami amat yakin dengan mesin kangen ini. Kami syorkan membeli mesin K8 dan SD501.

Harapan kami, belilah mesin kangen daripada pengedar2 yang berdaftar dengan Enagic KL. Insyallah anda akan dapat ID yang sah dan boleh menjadi rakan niaga kami. Keduanya, ada jaminan selama 5 tahun selepas pembelian untuk K8 dan SD501.

Setelah anda memiliki mesin daripada kami, kami akan bimbing cara nak buat servis e-cleaning dan percuma servis tahunan deep cleaning dalam tempoh 2 tahun.

Comments

Popular Posts