Team Leader di HQ Mid Valley

Kami di kalangan team leader kangen water yang aktif membantu orang ramai memilih gaya hidup dengan minuman kesihatan yang terkini. Masyarakat sihat keutamaan kami. Ramai orang cuai dengan minuman berkarbonat terutama anak-anak muda, driver teksi, driver lori, driver bas dan juga ahli sukan. Akhirnya kena kencing manis atau gout bila berumur 40 tahun.

Terima kasih sifu Saiful Mualim yang aktif di Shah Alam, Lembah Klang, Indonesia dan menjadi jemputan peringkat global, dan sifu Nabilah yang aktif di Pakistan, serta sifu bro Syafiq yang aktif di Sepang, Putrajaya, Cyberjaya, Nilai, Seremban dan Lembah Klang.

Strateginya mudah sahaja... Demo kangen water, share kangen water dan join event. Tak kenal maka tak cinta. Kenal hakikat kelebihan kangen water, barulah membeli mesinnya. Insyallah... Pada masa itu harga bukan alasan paling utama. Ha..ha..ha.

Yang bestnya, bila anda membeli mesin kangen di bawah kami KMS Wellness Centre Sepang ...

1. Percuma servis deep cleaning tahunan selama dua tahun.

2. Kami sponser bayar duit pendaftaran ID untuk menjadi Internasional Independant Distributor. Menjadi rakan bisnes Enagic dan boleh jana wang pula.

3. Kami sedia membimbing membuat demo dan close sale mesin. Juga kami akan membimbing cara membuat servis e-cleaning dan penjagaan mesin.


Kepada individu atau syarikat yang serius berminat memiliki mesin kesihatan untuk di rumah atau jabatan atau hotel atau hospital atau restoran atau kem tentera atau untuk wakaf kepada mana-mana institusi pendidikan terutama pusat OKU... boleh contact direct dengan kami:


019-457 7768 Syafiq

011-2097 9928 Salam


Terima kasih

Change Your Water, Change Your Life


#kangenwatermalaysia

#kangenwatersaudiarabia

#kangenwaterjordan

#pasangmesinkangenwater

#kangenwaterpilotkapalterbang

Comments

Popular Posts