KW INDAH KHABAR DARI RUPA

KANGEN WATER INDAH KHABAR DARI RUPA

Pada awal tahun 2016, saya dikunjungi oleh Saudara Firdaus dan diperkenalkan dengan Kangen Water. Banyak yang diperkatakan oleh beliau mengenai Kangen Water ini. Pelbagai testimoni yang beliau kongsi dengan saya. Dari hal-hal yang bersangkutan dengan kesihatan, kecantikan dan juga peluang mencari pendapatan tambahan. Apa yang diceritakan memang membuat saya teruja terutamanya peluang untuk mencari pendapatan.

Saya bersetuju membeli mesin Kangen Water SD501 ini pada pertengahan Januari 2016 dengan harapan yang tinggi dan berkobar2 untuk meningkatkan taraf kesihatan dan kewangan saya. Namun setelah beberapa hari minum air Kangen ni, saya mula terasa sedikit sakit untuk membuang air kecil. Kemudian selang beberapa hari pula, air kencing saya mula bercampur dengan darah. Setelah diteliti, rupanya kencing bercampur dengan serpihan2 batu karang. Rupa2nya, batu karang saya pecah mungkin disebabkan saya minum air kangen dalam 3 liter sehari.
Saya juga banyak berkongsi air dengan rakan2 dan saudara mara saya. Saya mendapat maklumbalas yang baik dari mereka. Ada yang sakit gastrik, sembuh setelah minum sebotol air kangen 4.5 liter, ada yang hamil setelah mengamalkan minum air kangen, ada yang dah tak perlu pantang makanan laut sebab resdung, sakit gout lega selepas minum air kangen selama 2 hari dan pelbagai lagi maklumbalas yang saya terima.

Oh ya...saya juga telah berjaya menambah pendapatan melalui bonus yang dibayar oleh Syarikat Enagic bila rakan2 yang saya perkenalkan Kangen Water ini, turut membeli mesin Kangen.
Benarlah bahawa Kangen Water ini INDAH KHABAR DARI RUPA. Walaupun rupanya tidak berwarna-warni hanya air jernih dari paip pili, tapi khasiatnya memang baik sehingga menjadi KHABAR INDAH buat kita semua.

Sekian.

Ayahcho Bakri, Ipoh.
Introducer: Firdaus

Comments

Popular Posts